Despre noi

Restaurantul UNO este alegerea potrivita pentru a poposi pentru cateva ore si a savura mancarurile cu specific romanesc. Infiintat in anul 2008, Restaurantul UNO stie cum sa-si surprinda clientii, oferindu-le o atmosfera placuta si relaxanta.

Cunoscut si sub numele de orasul iubirii, Timisoara beneficiaza nu doar de zone cu o importanta istorica aparte, parcuri pline cu flori sau de locuri inedite, ci si de restaurante de top, printre acestea situandu-se si Restaurantul UNO.

Restaurantul este situat intr-o zona linistita, la doar cateva minute distanta de centrul orasului si de cele mai importante puncte de reper, printre care : Catedrala Mitropolitana, Opera Romana, Stadionul „Dan Paltinisanu” etc.

UNO este restaurantul potrivit atat pentru nunti, botezuri, cat si pentru alte tipuri de evenimente, precum: cununii civile, majorate, banchete sau chiar comemorari (pomeni), dispunand de 3 sali, cu o capacitate de 50, 80, respectiv 150 de locuri.

De altfel, la restaurant puteti gasi si meniul zilei, ce-l puteti servi chiar la noi sau puteti veni si prelua comanda dumneavoastra , dar si a colegilor de birou.

Indiferent daca veniti la restaurant sa petreceti, sa va relaxati sau pentru a servi pranzul, autoturismul dumneavoastra va fi in siguranta, caci dispunem si de parcare proprie.

Pe langa faptul ca Restaurantul UNO este optiunea ideala pentru evenimente speciale, acesta poate fi o destinatie perfecta in zilele de vara calduroase. Caci, terasa este pusa la dispozitia tuturor persoanelor ce vor sa se relaxeze in week-end sau dupa o zi plina de munca.

Berea, gratarele incinse si voia buna se gasesc la Restaurantul Uno din Timisoara.